Yap

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yap International in Yap (Micronesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yap. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yap.
vlag van Micronesië
Vliegveld: Yap International
IATA code: YAP
ICAO code: PTYA
Hoofdstad van Micronesië: Palikir

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11836 kilometer vliegen naar Yap International in Yap. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yap is Pacific/Chuuk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yap International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yap International in Yap (Micronesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yap International in Yap (Micronesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
State of Yap, FM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
moderate rain
28/28°C 40 km/h, W 80% 756.81 mmHg
fri sep 29
light rain
28/28°C 32 km/h, WSW 77% 756.81 mmHg
sat sep 30
light rain
28/28°C 32 km/h, SW 79% 756.81 mmHg
sun oct 1
light rain
28/28°C 26 km/h, SW 79% 756.81 mmHg
mon oct 2
light rain
28/28°C 21 km/h, SSW 78% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Micronesië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Micronesië is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Micronesië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +691 of 00691.