Yap

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yap International in Yap (Micronesië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u vertrekt naar Yap is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet.

Vliegveld: Yap International
IATA code: YAP
ICAO code: PTYA

Hoofdstad van Micronesië: Palikir
Aantal inwoners: 107708
vlag van Micronesië

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yap is Pacific/Chuuk en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yap International op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Micronesië en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +691 of 00691.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yap International in Yap (Micronesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yap International in Yap (Micronesië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Yap. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 25, 2020 - Wed
State of Yap, FM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 25
moderate rain
29/29°C 20 km/h, ENE 80% 756.06 mmHg
thu nov 26
heavy intensity rain
29/29°C 30 km/h, E 76% 756.06 mmHg
fri nov 27
light rain
29/29°C 30 km/h, ENE 78% 756.06 mmHg
sat nov 28
moderate rain
29/28°C 22 km/h, ENE 79% 755.31 mmHg
sun nov 29
light rain
29/29°C 13 km/h, ENE 74% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.