Yelimane

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yelimane in Yelimane (Mali). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yelimane. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yelimane.
vlag van Mali
Vliegveld: Yelimane
IATA code: EYL
ICAO code: GAYE
Hoofdstad van Mali: Bamako

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4350 kilometer vliegen naar Yelimane in Yelimane. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yelimane is Africa/Bamako en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yelimane op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yelimane in Yelimane (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yelimane in Yelimane (Mali). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Yélimané, ML
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
broken clouds
36/37°C 21 km/h, WSW 32% 758.31 mmHg
tue jun 28
broken clouds
36/35°C 29 km/h, SW 37% 760.56 mmHg
wed jun 29
overcast clouds
35/36°C 29 km/h, SW 41% 759.81 mmHg
thu jun 30
sky is clear
37/38°C 24 km/h, WSW 31% 758.31 mmHg
fri jul 1
overcast clouds
36/36°C 30 km/h, WSW 34% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Mali

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Mali is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Mali te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +223 of 00223.

Comments are closed.