Yengema

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yengema in Yengema (Sierra Leone). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Yengema is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Yengema
IATA code: WYE
ICAO code: GFYE

Hoofdstad van Sierra Leone: Freetown
Aantal inwoners: 5245695
vlag van Sierra Leone

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yengema is Africa/Freetown en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yengema op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leone. Valutacode SLL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sierra Leone en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +232 of 00232.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yengema in Yengema (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yengema in Yengema (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Yengema. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Yengema, SL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
overcast clouds
32/22°C 1 km/h, ENE 51% 760.56 mmHg
sat dec 5
light rain
28/21°C 3 km/h, W 60% 759.81 mmHg
sun dec 6
light rain
28/22°C 4 km/h, WSW 65% 759.06 mmHg
mon dec 7
broken clouds
27/22°C 4 km/h, WSW 68% 760.56 mmHg
tue dec 8
light rain
31/22°C 5 km/h, WNW 49% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.