Yengema

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yengema in Yengema (Sierra Leone). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yengema. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yengema.
vlag van Sierra Leone
Vliegveld: Yengema
IATA code: WYE
ICAO code: GFYE
Hoofdstad van Sierra Leone: Freetown

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5066 kilometer vliegen naar Yengema in Yengema. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yengema is Africa/Freetown en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yengema op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yengema in Yengema (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yengema in Yengema (Sierra Leone). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 19, 2022 - Fri
Yengema, SL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri aug 19
moderate rain
24/21°C 7 km/h, WSW 88% 761.31 mmHg
sat aug 20
heavy intensity rain
21/20°C 6 km/h, SW 100% 762.07 mmHg
sun aug 21
moderate rain
26/21°C 5 km/h, NW 68% 762.07 mmHg
mon aug 22
light rain
23/21°C 5 km/h, NNW 94% 760.56 mmHg
tue aug 23
moderate rain
24/21°C 7 km/h, SW 93% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Sierra Leone

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leone. Valutacode SLL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Sierra Leone is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Sierra Leone te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +232 of 00232.