Yerevan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zvartnots International in Yerevan (Armenië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yerevan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yerevan.
vlag van Armenië
Vliegveld: Zvartnots International
IATA code: EVN
ICAO code: UGEE
Hoofdstad van Armenië: Yerevan

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3282 kilometer vliegen naar Zvartnots International in Yerevan. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yerevan is Asia/Yerevan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zvartnots International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zvartnots International in Yerevan (Armenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zvartnots International in Yerevan (Armenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Yerevan, AM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat dec 3
broken clouds
9/7°C 5 km/h, SW 64% 766.57 mmHg
sun dec 4
overcast clouds
7/5°C 8 km/h, NE 63% 770.32 mmHg
mon dec 5
light snow
5/4°C 8 km/h, ENE 62% 770.32 mmHg
tue dec 6
light snow
3/3°C 4 km/h, NNW 90% 768.82 mmHg
wed dec 7
rain and snow
5/3°C 5 km/h, NNE 79% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Armenië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dram. Valutacode AMD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Armenië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Armenië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +374 of 00374.