Yibin

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yibin in Yibin (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yibin. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yibin.
vlag van China
Vliegveld: Yibin
IATA code: YBP
ICAO code: ZUYB
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8131 kilometer vliegen naar Yibin in Yibin. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yibin is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yibin op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yibin in Yibin (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yibin in Yibin (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Yibin, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
moderate rain
29/23°C 12 km/h, NW 85% 748.56 mmHg
sun jul 14
moderate rain
23/22°C 12 km/h, WNW 96% 752.31 mmHg
mon jul 15
moderate rain
23/23°C 4 km/h, NNE 97% 753.81 mmHg
tue jul 16
light rain
25/24°C 6 km/h, NNE 91% 751.56 mmHg
wed jul 17
moderate rain
26/24°C 8 km/h, NNW 92% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.