Yichang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yichang in Yichang (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yichang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yichang.
vlag van China
Vliegveld: Yichang
IATA code: YIH
ICAO code: ZHYC
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8392 kilometer vliegen naar Yichang in Yichang. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yichang is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yichang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yichang in Yichang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yichang in Yichang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Yichang, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light rain
37/30°C 17 km/h, SE 36% 751.56 mmHg
sun jun 16
light rain
36/26°C 11 km/h, NNW 41% 753.06 mmHg
mon jun 17
light rain
31/26°C 13 km/h, E 49% 754.56 mmHg
tue jun 18
light rain
32/25°C 11 km/h, ESE 49% 752.31 mmHg
wed jun 19
light rain
32/26°C 15 km/h, ESE 52% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.