Yining

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yining in Yining (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yining. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yining.
vlag van China
Vliegveld: Yining
IATA code: YIN
ICAO code: ZWYN
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5487 kilometer vliegen naar Yining in Yining. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yining is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yining op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yining in Yining (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yining in Yining (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2022 - Sun
Yining, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun dec 4
light rain
6/6°C 7 km/h, NE 89% 771.82 mmHg
mon dec 5
overcast clouds
7/6°C 5 km/h, NE 85% 773.32 mmHg
tue dec 6
light rain
9/8°C 4 km/h, NE 74% 771.07 mmHg
wed dec 7
light rain
9/7°C 2 km/h, NNE 92% 769.57 mmHg
thu dec 8
overcast clouds
10/8°C 3 km/h, SSE 83% 769.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.