Ylivieska

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ylivieska in Ylivieska (Finland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ylivieska. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ylivieska.
vlag van Finland
Vliegveld: Ylivieska
IATA code: YLI
ICAO code: EFYL
Hoofdstad van Finland: Helsinki

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1738 kilometer vliegen naar Ylivieska in Ylivieska. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ylivieska is Europe/Helsinki en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ylivieska op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ylivieska in Ylivieska (Finland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ylivieska in Ylivieska (Finland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Ylivieska, FI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
snow
-6/-5°C 19 km/h, NNE 83% 758.31 mmHg
sun apr 21
light snow
-3/-7°C 13 km/h, NE 70% 773.32 mmHg
mon apr 22
light snow
1/-2°C 17 km/h, NE 69% 769.57 mmHg
tue apr 23
snow
-0/-1°C 13 km/h, SSW 97% 755.31 mmHg
wed apr 24
rain and snow
3/1°C 18 km/h, S 76% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Finland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Finland is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Finland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +358 of 00358.