Yola

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yola in Yola (Nigeria). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yola. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yola.
vlag van Nigeria
Vliegveld: Yola
IATA code: YOL
ICAO code: DNYO
Hoofdstad van Nigeria: Abuja

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4836 kilometer vliegen naar Yola in Yola. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 45 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yola is Africa/Lagos en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yola op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yola in Yola (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yola in Yola (Nigeria). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 22, 2024 - Mon
Yola, NG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
overcast clouds
40/30°C 21 km/h, SSW 25% 755.31 mmHg
tue apr 23
light rain
41/33°C 24 km/h, NNE 24% 755.31 mmHg
wed apr 24
sky is clear
41/34°C 23 km/h, W 26% 754.56 mmHg
thu apr 25
overcast clouds
39/33°C 23 km/h, W 31% 753.06 mmHg
fri apr 26
overcast clouds
40/32°C 24 km/h, WSW 27% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Nigeria

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Naira. Valutacode NGN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Nigeria is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Nigeria te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +234 of 00234.