York Landing

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van York Landing in York Landing (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in York Landing. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in York Landing.
vlag van Canada
Vliegveld: York Landing
IATA code: ZAC
ICAO code: CZAC
Hoofdstad van Canada: Ottawa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5968 kilometer vliegen naar York Landing in York Landing. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van York Landing is America/Winnipeg en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van York Landing op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld York Landing in York Landing (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld York Landing in York Landing (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 19, 2022 - Fri
York Landing, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri aug 19
broken clouds
23/16°C 9 km/h, NE 39% 763.57 mmHg
sat aug 20
broken clouds
28/21°C 18 km/h, SSW 38% 759.06 mmHg
sun aug 21
light rain
20/13°C 19 km/h, NNE 53% 760.56 mmHg
mon aug 22
overcast clouds
19/13°C 11 km/h, SSW 30% 765.82 mmHg
tue aug 23
broken clouds
17/8°C 17 km/h, N 48% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.