Yotvata

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yotvata in Yotvata (Israël). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Yotvata is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Yotvata
IATA code: YOT
ICAO code: LLYT

Hoofdstad van Israël: Jerusalem
Aantal inwoners: 7353985
vlag van Israël

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yotvata is Asia/Jerusalem en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yotvata op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shekel. Valutacode ILS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Israël en stekkers hebben de code H / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +972 of 00972.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yotvata in Yotvata (Israël). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yotvata in Yotvata (Israël). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Yotvata. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Yotvata, IL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
sky is clear
22/14°C 5 km/h, NNE 29% 762.82 mmHg
sat dec 5
sky is clear
21/12°C 8 km/h, NW 36% 761.31 mmHg
sun dec 6
sky is clear
20/12°C 3 km/h, N 35% 763.57 mmHg
mon dec 7
sky is clear
22/16°C 4 km/h, SSE 22% 764.32 mmHg
tue dec 8
sky is clear
26/18°C 16 km/h, S 19% 764.32 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.