Yotvata

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yotvata in Yotvata (Israël). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yotvata. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yotvata.
vlag van Israël
Vliegveld: Yotvata
IATA code: YOT
ICAO code: LLYT
Hoofdstad van Israël: Jerusalem

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3509 kilometer vliegen naar Yotvata in Yotvata. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yotvata is Asia/Jerusalem en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yotvata op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yotvata in Yotvata (Israël). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yotvata in Yotvata (Israël). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Yotvata, IL
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
36/34°C 28 km/h, NW 18% 753.81 mmHg
sun jun 23
sky is clear
37/31°C 35 km/h, NW 19% 753.81 mmHg
mon jun 24
sky is clear
37/32°C 30 km/h, N 12% 755.31 mmHg
tue jun 25
sky is clear
38/34°C 35 km/h, N 10% 755.31 mmHg
wed jun 26
sky is clear
37/34°C 29 km/h, NNE 15% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Israël

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shekel. Valutacode ILS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Israël is 230 V en stekkers hebben de code H / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Israël te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +972 of 00972.