Youngstown

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Youngstown in Youngstown (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Youngstown. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Youngstown.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Youngstown
IATA code: YNG
ICAO code: KYNG
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6233 kilometer vliegen naar Youngstown in Youngstown. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 25 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Youngstown is America/New_York en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Youngstown op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Youngstown in Youngstown (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Youngstown in Youngstown (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 5, 2023 - Tue
Youngstown, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue dec 5
light snow
3/1°C 11 km/h, WNW 71% 762.82 mmHg
wed dec 6
light snow
2/-1°C 18 km/h, NNW 64% 767.32 mmHg
thu dec 7
overcast clouds
5/4°C 21 km/h, SW 64% 762.82 mmHg
fri dec 8
scattered clouds
11/9°C 22 km/h, SW 53% 760.56 mmHg
sat dec 9
overcast clouds
12/12°C 19 km/h, SSE 64% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.