Yushu

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Batang in Yushu (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yushu. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yushu.
vlag van China
Vliegveld: Batang
IATA code: YUS
ICAO code: ZLYS
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7324 kilometer vliegen naar Batang in Yushu. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yushu is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Batang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Batang in Yushu (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Batang in Yushu (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 24, 2024 - Wed
Yushu, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jul 24
light rain
26/21°C 13 km/h, ENE 76% 751.56 mmHg
thu jul 25
moderate rain
27/21°C 16 km/h, SSW 74% 752.31 mmHg
fri jul 26
heavy intensity rain
22/21°C 22 km/h, SSW 97% 755.31 mmHg
sat jul 27
moderate rain
26/22°C 21 km/h, SE 87% 756.81 mmHg
sun jul 28
light rain
28/23°C 14 km/h, SSW 81% 755.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.