Yuzhno-Kurilsk

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Mendeleyevo in Yuzhno-Kurilsk (Rusland). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Yuzhno-Kurilsk. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Yuzhno-Kurilsk.
vlag van Rusland
Vliegveld: Mendeleyevo
IATA code: DEE
ICAO code: UHSM
Hoofdstad van Rusland: Moscow

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8674 kilometer vliegen naar Mendeleyevo in Yuzhno-Kurilsk. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Yuzhno-Kurilsk is Asia/Sakhalin en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Mendeleyevo op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Mendeleyevo in Yuzhno-Kurilsk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Mendeleyevo in Yuzhno-Kurilsk (Rusland). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 18, 2024 - Thu
Yuzhno-Kurilsk, RU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jul 19
overcast clouds
16/16°C 16 km/h, SSE 95% 759.06 mmHg
sat jul 20
light rain
16/16°C 11 km/h, SSE 98% 757.56 mmHg
sun jul 21
overcast clouds
20/16°C 12 km/h, SSE 84% 756.81 mmHg
mon jul 22
light rain
18/18°C 19 km/h, S 98% 752.31 mmHg
tue jul 23
light rain
21/19°C 5 km/h, SE 92% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Rusland

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ruble. Valutacode RUB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Rusland is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Rusland te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +7 of 007.