Zabreh

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dolni Benesov in Zabreh (Tjechië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zabreh. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zabreh.
vlag van Tjechië
Vliegveld: Dolni Benesov
IATA code: ZBE
ICAO code: LKZA
Hoofdstad van Tjechië: Praag

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 886 kilometer vliegen naar Dolni Benesov in Zabreh. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zabreh is Europe/Prague en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dolni Benesov op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dolni Benesov in Zabreh (Tjechië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dolni Benesov in Zabreh (Tjechië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 23, 2023 - Sat
Zábřeh, CZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat sep 23
moderate rain
17/12°C 18 km/h, WNW 72% 761.31 mmHg
sun sep 24
overcast clouds
17/13°C 16 km/h, NNE 51% 768.82 mmHg
mon sep 25
scattered clouds
20/15°C 14 km/h, E 64% 768.82 mmHg
tue sep 26
sky is clear
23/16°C 15 km/h, SSE 62% 766.57 mmHg
wed sep 27
broken clouds
21/16°C 14 km/h, S 50% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tjechië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Koruna. Valutacode CZK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tjechië is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tjechië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +420 of 00420.