Zahedan

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zahedan in Zahedan (Iran). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zahedan. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zahedan.
vlag van Iran
Vliegveld: Zahedan
IATA code: ZAH
ICAO code: OIZH
Hoofdstad van Iran: Tehran

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5191 kilometer vliegen naar Zahedan in Zahedan. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zahedan is Asia/Tehran en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zahedan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zahedan in Zahedan (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zahedan in Zahedan (Iran). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Zahedan, IR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
overcast clouds
9/4°C 11 km/h, NE 72% 764.32 mmHg
wed feb 28
light rain
14/11°C 26 km/h, SSW 53% 761.31 mmHg
thu feb 29
overcast clouds
13/3°C 30 km/h, WSW 49% 759.81 mmHg
fri mar 1
light snow
4/1°C 37 km/h, NW 59% 767.32 mmHg
sat mar 2
sky is clear
4/4°C 27 km/h, NW 30% 766.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Iran

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode IRR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Iran is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Iran te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +98 of 0098.