Zapala

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zapala in Zapala (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zapala. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zapala.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Zapala
IATA code: APZ
ICAO code: SAHZ
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12441 kilometer vliegen naar Zapala in Zapala. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zapala is America/Argentina/Salta en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zapala op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zapala in Zapala (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zapala in Zapala (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 28, 2024 - Wed
Zapala, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 28
overcast clouds
23/21°C 19 km/h, SW 20% 759.81 mmHg
thu feb 29
sky is clear
25/23°C 18 km/h, NE 18% 760.56 mmHg
fri mar 1
sky is clear
28/21°C 39 km/h, W 7% 756.81 mmHg
sat mar 2
sky is clear
22/20°C 23 km/h, S 10% 760.56 mmHg
sun mar 3
sky is clear
20/22°C 18 km/h, ESE 19% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.