Zaqatala

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zaqatala in Zaqatala (Azerbeidzjan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zaqatala. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zaqatala.
vlag van Azerbeidzjan
Vliegveld: Zaqatala
IATA code: ZTU
ICAO code: UBBY
Hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3342 kilometer vliegen naar Zaqatala in Zaqatala. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zaqatala is Asia/Baku en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zaqatala op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zaqatala in Zaqatala (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zaqatala in Zaqatala (Azerbeidzjan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 8, 2022 - Mon
Zaqatala, AZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 8
light rain
22/23°C 9 km/h, E 82% 759.81 mmHg
tue aug 9
light rain
26/23°C 9 km/h, SSW 63% 761.31 mmHg
wed aug 10
scattered clouds
29/25°C 11 km/h, S 44% 759.81 mmHg
thu aug 11
sky is clear
32/26°C 15 km/h, S 34% 758.31 mmHg
fri aug 12
sky is clear
33/26°C 14 km/h, S 33% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Azerbeidzjan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Manat. Valutacode AZN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Azerbeidzjan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Azerbeidzjan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +994 of 00994.