Zaranj

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zaranj in Zaranj (Afghanistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zaranj. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zaranj.
vlag van Afghanistan
Vliegveld: Zaranj
IATA code: ZAJ
ICAO code: OAZJ
Hoofdstad van Afghanistan: Kabul

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5136 kilometer vliegen naar Zaranj in Zaranj. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 6 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zaranj is Asia/Kabul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zaranj op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zaranj in Zaranj (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zaranj in Zaranj (Afghanistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 21, 2024 - Sun
Zaranj, AF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon apr 22
sky is clear
32/28°C 18 km/h, NNW 11% 756.81 mmHg
tue apr 23
overcast clouds
33/27°C 38 km/h, WSW 10% 755.31 mmHg
wed apr 24
light rain
28/23°C 32 km/h, W 22% 755.31 mmHg
thu apr 25
light rain
26/24°C 30 km/h, NNW 35% 757.56 mmHg
fri apr 26
few clouds
26/27°C 28 km/h, NNW 30% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Afghanistan

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Afghani. Valutacode AFN.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Afghanistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Afghanistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +93 of 0093.