Zhangjiakou

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zhangjiakou in Zhangjiakou (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zhangjiakou. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zhangjiakou.
vlag van China
Vliegveld: Zhangjiakou
IATA code: ZQZ
ICAO code:
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7683 kilometer vliegen naar Zhangjiakou in Zhangjiakou. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 8 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zhangjiakou is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zhangjiakou op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zhangjiakou in Zhangjiakou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zhangjiakou in Zhangjiakou (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Zhangjiakou, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 26
scattered clouds
24/18°C 10 km/h, NNW 40% 760.56 mmHg
wed sep 27
overcast clouds
21/14°C 19 km/h, NW 19% 762.07 mmHg
thu sep 28
sky is clear
20/15°C 10 km/h, E 20% 763.57 mmHg
fri sep 29
sky is clear
18/11°C 27 km/h, NW 23% 762.07 mmHg
sat sep 30
sky is clear
16/12°C 14 km/h, NNW 34% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.