Zhanjiang

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zhanjiang in Zhanjiang (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zhanjiang. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zhanjiang.
vlag van China
Vliegveld: Zhanjiang
IATA code: ZHA
ICAO code: ZGZJ
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9156 kilometer vliegen naar Zhanjiang in Zhanjiang. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zhanjiang is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zhanjiang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zhanjiang in Zhanjiang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zhanjiang in Zhanjiang (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Zhanjiang, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
moderate rain
33/29°C 17 km/h, SW 65% 752.31 mmHg
sun jun 16
moderate rain
32/28°C 18 km/h, S 66% 753.81 mmHg
mon jun 17
moderate rain
32/28°C 19 km/h, SSE 70% 753.81 mmHg
tue jun 18
light rain
33/28°C 19 km/h, SSE 60% 752.31 mmHg
wed jun 19
light rain
32/28°C 19 km/h, SSE 68% 753.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.