Zhaotong

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zhaotong in Zhaotong (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zhaotong. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zhaotong.
vlag van China
Vliegveld: Zhaotong
IATA code: ZAT
ICAO code: ZPZT
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8213 kilometer vliegen naar Zhaotong in Zhaotong. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zhaotong is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zhaotong op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zhaotong in Zhaotong (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zhaotong in Zhaotong (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Zhaotong, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
overcast clouds
26/20°C 9 km/h, NE 40% 754.56 mmHg
sun jun 16
light rain
26/18°C 18 km/h, NE 52% 753.06 mmHg
mon jun 17
moderate rain
19/18°C 10 km/h, NE 80% 756.06 mmHg
tue jun 18
moderate rain
18/17°C 8 km/h, NE 95% 754.56 mmHg
wed jun 19
light rain
24/19°C 11 km/h, NE 67% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.