Zhitomir

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Zhitomir Airport in Zhitomir (Oekraïne). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zhitomir. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zhitomir.
vlag van Oekraïne
Vliegveld: Zhitomir Airport
IATA code: ZTR
ICAO code: UKKV
Hoofdstad van Oekraïne: Kiev

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1669 kilometer vliegen naar Zhitomir Airport in Zhitomir. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zhitomir is Europe/Kiev en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Zhitomir Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Zhitomir Airport in Zhitomir (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Zhitomir Airport in Zhitomir (Oekraïne). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 24, 2024 - Wed
Helaas, momenteel is er geen weerdata beschikbaar

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Oekraïne

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Hryvnia. Valutacode UAH.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Oekraïne is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Oekraïne te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +380 of 00380.