Zhongwei

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Xiangshan in Zhongwei (China). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Zhongwei. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Zhongwei.
vlag van China
Vliegveld: Xiangshan
IATA code: ZHY
ICAO code: ZLZW
Hoofdstad van China: Beijing

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7419 kilometer vliegen naar Xiangshan in Zhongwei. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Zhongwei is Asia/Shanghai en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Xiangshan op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Xiangshan in Zhongwei (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Xiangshan in Zhongwei (China). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 8, 2022 - Mon
Zhongwei, CN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue aug 9
light rain
31/25°C 10 km/h, ESE 62% 753.06 mmHg
wed aug 10
broken clouds
31/26°C 11 km/h, WSW 58% 753.81 mmHg
thu aug 11
light rain
32/29°C 8 km/h, ESE 51% 753.06 mmHg
fri aug 12
light rain
35/29°C 23 km/h, SE 44% 751.56 mmHg
sat aug 13
light rain
34/29°C 16 km/h, SE 50% 751.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over China

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Yuan Renminbi. Valutacode CNY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in China is 220 V en stekkers hebben de code A / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in China te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +86 of 0086.