Ziguinchor

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ziguinchor in Ziguinchor (Senegal). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ziguinchor. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ziguinchor.
vlag van Senegal
Vliegveld: Ziguinchor
IATA code: ZIG
ICAO code: GOGG
Hoofdstad van Senegal: Dakar

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4803 kilometer vliegen naar Ziguinchor in Ziguinchor. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 43 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ziguinchor is Africa/Dakar en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ziguinchor op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ziguinchor in Ziguinchor (Senegal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ziguinchor in Ziguinchor (Senegal). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 14, 2024 - Sun
Ziguinchor, SN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun apr 14
sky is clear
40/26°C 23 km/h, WSW 23% 756.81 mmHg
mon apr 15
overcast clouds
39/25°C 17 km/h, W 12% 757.56 mmHg
tue apr 16
sky is clear
41/25°C 22 km/h, SW 5% 756.81 mmHg
wed apr 17
few clouds
37/25°C 26 km/h, SSW 16% 756.81 mmHg
thu apr 18
few clouds
36/25°C 19 km/h, WSW 20% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Senegal

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XOF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Senegal is 230 V en stekkers hebben de code C / D / E / K.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Senegal te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +221 of 00221.