Bujumbura

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International in Bujumbura (Boeroendi). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bujumbura. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bujumbura.
vlag van Boeroendi
Vliegveld: International
IATA code: BJM
ICAO code: HBBA
Hoofdstad van Boeroendi: Bujumbura

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6611 kilometer vliegen naar International in Bujumbura. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 52 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bujumbura is Africa/Bujumbura en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International in Bujumbura (Boeroendi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International in Bujumbura (Boeroendi). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 2, 2022 - Fri
Bujumbura, BI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 2
light rain
27/21°C 8 km/h, N 63% 759.06 mmHg
sat dec 3
light rain
27/22°C 9 km/h, S 61% 757.56 mmHg
sun dec 4
moderate rain
27/22°C 11 km/h, S 66% 758.31 mmHg
mon dec 5
light rain
25/22°C 11 km/h, S 72% 759.81 mmHg
tue dec 6
light rain
26/22°C 12 km/h, S 64% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Boeroendi

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode BIF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Boeroendi is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Boeroendi te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +257 of 00257.